Total-wall-concept

Scheuren in muren? Laat ons u helpen!

Total Wall Concept is de nummer één van Nederland in gevelrenovatie en spouwmuur-verankering.
Met meer dan 25 jaar ervaring weten onze vakmensen hoe zij onveilige gevels weer oersterk maken. Heeft u last van scheuren in uw muren? Wij onderzoeken de oorzaak en herstellen het probleem vakkundig.

Onze oplossing

Heeft u te kampen met schade aan uw woning of pand? Voor elk muurprobleem heeft Total Wall Concept de passende oplossing.
Wij bieden een gedegen methode om snel en duurzaam scheuren in muren te herstellen. Ook spouwmuurverankering met behulp van de beproefde DryFix spouwankers behoort tot ons dienstenaanbod.

Scheuren in muren!

Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af. Total Wall Concept analyseert de situatie en bepaalt de herstelstrategie. Daarbij wordt altijd de oorzaak van de scheur in uw muur onderzocht om nieuwe muurschade te voorkomen.

Meer weten over oorzaken van scheuren in de muur?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scheuren in de muur repareren

Voor het repareren van scheuren in muren worden een of meerdere roestvrijstalen wokkelvorminge staven, de Helibar wapeningsstaven, gebruikt. Dikte, lengte en eventuele buigvorm worden nauwkeurig bepaald. Deze Helibar wapeningsstaven worden ingebracht in een bestaande voeg en vastgezet met een speciale krimpvrije tweecomponentenmortel; de Helibond mortel. De Helibar wapeningsstaaf zorgt in combinatie met de Helibond mortel voor optimale hechting en voorkomt nieuwe muurschade.

(On)zichtbaar resultaat!

De combinatie van de Helibar wapeningsstaven met de Helibond tweecomponenten mortel is niet alleen supersterk, maar biedt ook de nodige flexibiliteit om de werking in het metselwerk op te vangen.

Ook na herstellen van een scheur in de muur komt onze vakkennis naar voren. Het dichtmaken van de voegen en het repareren van scheuren in bakstenen is een nauwkeurige klus. Door onze uitgebreide kleurenkennis en het gebruik van vele pigmentpoeders zijn de herstelplekken nadien vrijwel onzichtbaar. Hiervoor gebruiken wij speciale hoogwaardige restauratiemortel.


 

Contact

Industrieterrein De Valkenberg 11
6301 PM Valkenburg aan de Geul
KvK: 14611273
Tel: +31-43-6012449

Volg ons