Over ons

Aannemersbedrijf Math Hofman v.o.f. is een typisch voorbeeld van een echt familiebedrijf. In juni 1955 is het bedrijf opgestart door de heer Math Hofman als een eenmanszaak. Door de toenemende groei van het bedrijf, is Math Hofman met zijn zonen in maart 1990 een v.o.f. gestart en in januari 2000 deed ook zijn dochter intrede in de v.o.f. Het bedrijf is in de jaren door hardwerkende inzet niet alleen gegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, maar vooral tot een kwalitatief bedrijf dat in die 48 jaar dat het nu reeds bestaat de techniek van het vak heel goed beheerst.

Kwaliteit,service en vakmanschap staat voorop, als de kwaliteit van het werk niet goed is dan spreken we van een ontevreden klant, immers de gevel van uw huis bepaalt het aanzicht van de waarde van uw bezit. De werkzaamheden worden door vakbekwaam, betrouwbaar
maar vooral ervaren personeel uitgevoerd met behulp van modern gereedschap, tevens beschikken zij natuurlijk over eigen steigermateriaal, veel bedrijven laten steigers plaatsen door daarin gespecialiseerde bedrijven, omdat ze zelf niet beschikken over de nodige papieren,bij Aannemersbedrijf Math Hofman v.o.f. beschikken over een eigen certificaat steigerbouwen en tevens zijn ze in het bezit van een HD 16 Potain kraan.

Na 47 jaar met véél succes het bedrijf te hebben gevoerd aan de Roevoetsstraat 9 bij het woonhuis te Valkenburg aan de Geul werd het tijd het bedrijf verder uit te breiden en zijn ze sinds april 2002 gevestigd op een nieuwe locatie aan het bedrijventerrein “De Valkenberg”11 te Valkenburg aan de Geul

Het bedrijf is begonnen met metsel –en voegwerken en heeft zich in de jaren steeds meer gaan toeleggen tot ook andere werkzaamheden die met de bouw te maken hebben. Door de werkzaamheden In één hand te geven, kan vaak voordeliger gewerkt worden. De markt van Aannemersbedrijf Math Hofman v.o.f. bevindt zich in Zuidoost Nederland inclusief het grensgebied Duitsland en BelgiëNaast particulieren zijn ook steeds weer vaste terugkomende klanten waaronder: architectenbureaus aannemersbedrijven, bouwbedrijven, Bisdom Roermond, monumentenzorg, gemeentes en Woningstichtingen.

Contact

Industrieterrein De Valkenberg 11
6301 PM Valkenburg aan de Geul
KvK: 14611273
Tel: +31-43-6012449

Volg ons